יום ראשון, 10 באפריל 2016

עוגת גבינת מסקרפונה עם תפוחים ופרות יער לפסח

עוגת גבינת מסקרפונה עם תפוחים ופרות יער לפסח




המצרכים הדרושים:
קמח מצה לעוגות חצי כוס
3 ביצים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קורט קינמון
3 כפות מחית תפוחים
1 תפוח חתוך לקוביות קטנות

לקישוט:
1 חב' שמנת מתוקה
200 גרם גבינת מסקרפונה  (ניתן גם גבינה לבנה 5 %) 
2 כפיות סוכר 
3 כפות של פודינג וניל
3 כפות חלב
להקציף היטב ולשמור בקירור



אופן ההנה לבצק:
להקציף את החלבונים ולהוסיף סוכר
חלבונים ובהדרגה להוסיף את הסוכר וניל וגם את הקינמון
להפסיק פעולת המיקסר ולהוסיף מחית תפוחי עץ,
את הקמח מצה ולערבב בעדינות עם כף
להעביר לתבניות  להוסיף את תפוחי העץ  החתוכים 
ולאפות בתנור שחומם מראש על טמפרטורה 
של 180 מעלות כ-25 דקות.  

אחרי שהעוגה נאפתה והתקררה לקשט ולהוסיף פרות יער






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה