יום שישי, 15 באפריל 2016

צ'אדי אפוי

צ'אדי אפוי






מצרכים הדרושים:
3 כוסות קמח תירס מאוד דק
2 ביצים
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
כפית מלח


אופן ההכנה
לערבב היטב אם חסר מים להוסיף
להכין לחמניות תירס להניח על תבנית מעט משומנת
בשמן זית ולהכניס בתנור בטמפרטורה של 190 מעלות כ-10 דקות
לאחר שצד אחד קיבל טיפה גוון זהוב לסובב לצד הלא אפוי
ושוב לאפות עוד כ-10 דקות או עד שהיא מקבלת גוון זהוב.

זה כול הסיפור...אין בו הרבה שמן הוא לא מתוטגן ומאוד מאוד טעים
וגם מאוד בריא...וזו ההמצאה החדש שלי וכפי שציינתי הוא יכנס
גם במאכלים גאורגיאניים חלק ב' בעה'....





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה