יום רביעי, 27 בפברואר 2013

פרושקי בצורה של צ'יבורקי עם גבינה או בשר טחון

פרושקי בצורה של צ'יבורקי 





אופן ההכנה:
1 ק"ג קמח מנופה, 3 כוסות מים פושרים, ביצה 1, מעט וודקה מעט חומץ, מלח לפי הטעם כף שמרים,
ליצור בצק רך ולשמור במקום חם כשעה עטוף בניילון נצמד בקערה.
לאחר מכן ללוש ולהכין את העגולים וליצור צורה חצי סהר לחתוך עם גלגלת כדי לקבל צורה יפה
כפי שאני מדגימה לכם.
מלית גבינה: גבינת כנען 300 גרם, 200 גרם בולגרית ו100 גרם גבינה צהובה, ניתן לשחק
עם הגבינות להוסיף לתערובת ביצה 1 ולערבב. למלא את הבצק ולטגן בשמן עמוק ...להעביר לנייר סופג...
















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה