יום חמישי, 28 בפברואר 2013

עוגת גבינה אישית

עוגת גבינה אישית




4 ביצים
1 כוס סוכר
1 חב' סוכר וניל
2 כפות שמן קנולה
1/2 כפית רום 
1 1/2 קוקוס
200 גרם גבינה לבנה
6 כפות  קורנפלור 

אופן ההכנה:
4 חלבונים להקציף 
ולהוסיף את הסוכר
ובהדרגה את השמן סוכר וניל רום 
להפסיק את הפעילות של המערבל
להוסיף את הגבינה ולערבב בעדינות
להוסיף גם את הקרנפלור ושוב 
לערבב בעדינות עם כף 

להעביר את הבלילה בתוך שקית זילוף
ולצקת בתבניות סיליקון עם צורות 

לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות 
כ- 20 דקות.

ניתן לקשט עם קצפת ותותים ומעט קוקוס מטוגן על מחבט....
אפשר גם כך...





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה