יום חמישי, 28 בפברואר 2013

נתחי פרגית עם תפוחי אדמה...

נתחי פרגית עם תפוחי אדמה...






..
מצרכים לשישה סועדים:
4 כרעים שממנו הורדנו את חתיכות הבשר
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום כתוש
מעט פלפל שחור 
1/2 כפית פלפל פפריקה מתוקה
1/2 כפית או פחות מלח
2 כפות שמן זית או קנולה
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
3/4 כוס מים קרים מהברז

אופן ההכנה:
לטגן במחבט חם את נתחי הפרגיות ותפוחי אדמה
להוסיף את הבצל השום והתבלינים, לטגן כ-2 דקות 
ולהוסיף מים, לתת לתבשיל להתבשל כ-10 דקות
לערבב שוב ולאחר כ-10 דקות לכבות את האש.
להגיש עם מעט פטרוזילה קצוצה מעל אפשר 
להוסיף גם מעט עיגולי בצל. 

תגובה 1:

  1. כול מי שמעוניין יכול לדפדף מצד ימין ויש שם המון דברים נהדרים יקירי אז תהנו ושבוע נהדר לכולם...

    השבמחק