יום ראשון, 18 במרץ 2012

עוגת תפוחים עם אגסים ואגוזי מלך....





המצרכים:
6 ביצים
1 1/2 כוסות סוכר
3 כפות קורנפלור
3 כפות שמן חמניות
4 כפות קמח רגיל
1/2 כפית קנמון
1 סוכר וניל
קופסה של רסק תפוחים 500 גרם
2 אגסים חתוכים לקוביות

100 גרם אגוזים קצוצים

2 כפות אבקת סוכר לקישוט (לא חייב!)

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ואת השמן, קינמון וסוכר וניל ...
להפסיק את פעולת המערבל ובהדרגה הוסיף את הקורנפלור ואת הקמח...
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר מעל את האגסים ואת האגוזים...
לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות ולהוריד את הטמפרטורה לאחר 5 דקות ל-180צ מעלות. להוציא מהתנור כאשר התחתית אפויה היטב והקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי.
לצנן ולהגיש (ניתן להגיש גם עם תוספת אבקת סוכר)

לענני טעם :
את העוגה ניתן לקשט עם פודינג וניל וקצפת מוסיף עד מאוד. או פשוט להגיש אותו עם גלידת וניל מקושט עם כמה שקדים קלופים...



תגובה 1:

  1. אחרים כבר נרשמו מה אתכם להרשם הכי קל
    ואת המתכונים תקבלו ישירות ברגע שאני
    מפרסמת בבלוג שלי...שבוע מדהים לכולם...

    השבמחק