אופן ההכנה: להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ואת השמן, קינמון וסוכר וניל ... להפסיק את פעולת המערבל ובהדרגה הוסיף את הקורנפלור ואת הקמח... להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר מעל את האגסים ואת האגוזים...
לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות ולהוריד את הטמפרטורה לאחר
5 דקות ל-180צ מעלות. להוציא מהתנור כאשר התחתית אפויה היטב והקיסם הננעץ
במרכזו יוצא נקי. לצנן ולהגיש (ניתן להגיש גם עם תוספת אבקת סוכר)
לענני טעם : את העוגה ניתן לקשט עם פודינג וניל וקצפת מוסיף עד מאוד. או פשוט להגיש אותו עם גלידת וניל מקושט עם כמה שקדים קלופים...
אחרים כבר נרשמו מה אתכם להרשם הכי קל
השבמחקואת המתכונים תקבלו ישירות ברגע שאני
מפרסמת בבלוג שלי...שבוע מדהים לכולם...