יום רביעי, 28 במרץ 2012

עוגיות עם שמנת מתוקה וחמאה .....ועם שוקולד

המצרכים הדרושים:

4 כוסות קמח
4  חלמונים
1 1/2 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות שומשום
50 גרם חמאה או מחמאה חתוך לקוביות
1 1/2 כפות שמרים
2  סוכר וניל

למילוי 100 גרם צימוקים




לקישוט: ביצה מהולה במים,
3 כפות אגוזים טחונים


אופן ההכנה:
להכניס בתוך מערבל את הסוכר והביצים והחמאה להקציף להוסיף שמרים וסוכר וניל
ושומשום להוסיף שמנת מתוקה ולהאט את הפעולה של המערבל בפולס נמוך
להוסיף את הקמח וללוש לאחר מכן עוד בידיים...
להכין כדורי פנגפונג לשטח מעט ולהכניס בפנים צימוקים 4 עד 5 יח' לסגור
את הבצק מעל ולגלג כמו כדור להכניס בתוך תבנית סיליקון או בתבניות
נייר כפי שמצוין כאן. להכניס למקרר לשעה וחצי ולאחר מכן להוציא, לאחר שעה וחצי
להוציא מהמקרר ולמרוח בחלמון מהול במים ולפזר מעל שברי אגוזים.
לאפות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהבצק יזהיב מעט...


לשושנים: לבשל על אש נמוכה מיכל 1 שמנת מתוקה ולהוסיף אליו שברי שוקולד מריר.
לאחר שהשוקולד נמס לקרר ולהוסיף מעט שברי אגוזים כ-50 גרם. לרדד את הבצק
למרוח את השוקולד לגלגל כרולדה ולאפות בתנור כפי שמכינים את העוגיות עם שמנת
מתוקה והחמאה....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה