יום שני, 19 במרץ 2012

עוגת סברינה לפסח...



זה הזמן להגיש מתנות ליקיריכם ומה יותר טוב מספר
מאכלים גאורגיאניים למתנה חברים יקירים שלי...
בפסח הכי טוב להביא ספר לאדם יקר שאתם מעריכים...


בהמשך אעביר לכם גם את התמונה של הסברינה...

המצרכים הדרושים לבסיס העוגה:
2 עד 3 חלמונים
50 גרם חמאה/מחמאה חתוך לקוביות
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס קמח מצות (עדיף קמח מצות!)

אופן ההכנה:
לערבב היטב במערבל את החלמונים וחמאה וסוכר
בהדרגה להוסיף את הסוכר וניל ואת הקמח מצה
לשטיח בתבנית עגולה ולאפות בטמפרטורה של 180
מעלות עד שטיפה יזהיב ...להוציא מהתנור ולקרר...

חומרים לסירופ:
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 כפית רום
אופן ההכנה לסירופ: לבשל עד שטיפה יסמיך ולקרר
להרטיב את העוגה עם הסירופ.

חומרים לציפוי העוגה:
2 מכלי שמנת מתוקה
1 כוס סוכר

 להקציף היטב ולמרוח על העוגה ....
לשמור במקרר לפחות 4 שעות עד שהטעמים
ייספגו היטב... עוגה פשוטה ומלאת תענוגות...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה