יום ראשון, 4 במרץ 2012

עוגת גבינה אוורירית

עוגת גבינה


המצרכים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
3 כוסות שמנת תנובה
1 אשל
3 1/2 כפות קונפלור
2 כפות פודינג וניל אינסטנט
גרידה של לימון 1 


אופן ההכנה:
מקציפים במקסר את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר ניל
מוסיפים את החלמונים את השמנת והאשל ואת הפודינג וניל.
מוסיפים גרידה של לימון.
מכבים את המקסר ובהדרגה בעדנה רבה מוסיפים
את הקונפלור לתערובת.

יוצקים בתוך תבנית בקורט 26 ומעבירים לתנור
שחומם מראש ל-180 מעלות לאחר 5 דקות מורידים
את הטמפרטורה ל-160 מעלות וממשיכים לאפות
עד שהקיסם שננעץ במרכזו יוצא יבש...

בצד ליד התבנית ממלאים מים בקערה חסינה מאש
ומשאירים בתנור עד שהעוגה מוכנה...את העוגה משאירים
בתנור לאחר שכבינו אותו עוד כ- 10 דקות ומוצאים החוצה...

הטיפ שלי: אפשר לצפות את העוגה עם קרם מוקצף או גם
עם ריבת תות שאת המתכון תמצאו בבלוג שלי....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה