יום חמישי, 29 במרץ 2012

הכנת חרוסת ביתי מהמטבח שלי

חרוסת מהמטבח הפרטי שלי שמאוד מומלץ וגם מאוד טעים ....


הכנת חרוסת מהמטבח הפרטי שלי יקירי לפסח...
המצרכים הדרושים:
15 תפוחים קלופים
8 אגסים קלופים
20 תמרים מגולענים
2 כוסות סוכר
300 גרם אגוזי מלך טחונים
200 גרם אגוזי לוז טחונים
1 1/2 כוסות יין לבן
2 כוסות קמח מצות
2 כפות דבש (לא חובה)
100 גרם צימוקים לבנים
(ניתן להחליף: אם יש בבית ריבת ענבים מוכן ביתי במקום תמרים 4 כפות מלאות)
לטחון במעבד מזון את התפוחים והאגסים את התמרים ולערבב עם סוכר.
לערבב עם אגוזי מלך ואגוזי לוז, יין וקמח מצות, צימוקים דבש ולערבב עד שכול החומרים יתאחדו אם החרוסת לא מספיק רטובה להוסיף עוד קצת יין.
לשמור לפני ההגשה כ- 2 שעות במקרר, כדי שהטעמים יתערבבו.
פסח שמח לכולם יקירי...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה