יום שלישי, 8 במאי 2012

פשטידה עם תפוחי אדמה וקישואים או פטריות


 פשטידה עם תפוחי אדמה וקישואים או פטריות


החומרים הדרושים:
ל-4 סועדים.

3 תפוחי אדמה חצי מבושלים וחתוכים לפרוסות
1/2 ק"ג פטריות שמפניון (או מהקופסה)
או במקום הפטריות 
4 יח' קישואים מגוררים על פומפייה
1 בצל קצוץ מטוגן בכף שמן זית וכף חמאה
2 ביצים מקושקשים
2 כפות קמח
150 גרם גבינה צהובה עמק/ גלבוע 
מיכל קטן של שמנת מתוקה לבישול
1/2  כפית מלח או לפי המיחות הרצוייה



לערבב היטב את כול החומרים ולהעביר
לקערה חסינת אש
לבשל בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
כ-15 שעה..לקרר מעט ולהגיש

מתאים להגשה לשולחן בלווי סלט ירקות...

תגובה 1:

  1. רבים כבר נרשמו בבלוג ונהנים ממנו אז מה אתכם הרי זה כול כך קל וכמובן ללא עליות בכלל...ברוכים הבאים לבלוג שלי וברוכים הנמצאים...

    השבמחק