יום ראשון, 20 במאי 2012

חזה עוף עם פטריות ותפוחי אדמה....

חזה עוף עם פטריות ותפוחי אדמה....






המצרכים הדרושים:
2 כפות שמן זית
4 תפוחי אדמה מבושלים
300 גרם פטריות פורטו בילו או שמפיניון
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים דק
3 יח' שום כתוש
2 כוסות מים 
1/4 כפית טמין
1/2 כפית פלפל שחור
15 גבעולי כוסברה
1/2 כפית מלח



אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עם חזה עוף ושום במחבת לוהט עם שמן זית
להוסיף בהדרגה תפוחי אדמה מבושלים ולהמשיך לטגן עוד כמה
שניות להוסיף בהדרגה את הטימין ופלפל שחור ולקראת הסוף לאחר כ-10 דקות להוסיף
את  המלח ואת הכוסברה לבשל עוד כ5 דקות ולהגיש חם.... 
לפזר מעל מעט כוסברה טרייה וזאת התוצאה...


 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה