יום שלישי, 1 במאי 2012

עוגת פרות טרופית מרעננת ללא אפיה

עוגת פרות טרופית
עוגת פרות מרענן ללא אפייה..
החומרים הדרושים לתחתית:
500 גרם ביסקוויטים טחונים דק במעבל מזון
150 גרם חמאה או מחמאה מומסת
לערבב היטב לשטח על תבנית אפייה ולשמור
במקפיא לשעה...
למילוי: 2 קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
להקציף היטב ולהניח במקרר (לא בבמקפיא!)

לציפוי:
8 חתיכות קווי מקולפים וחתוכים לפרוסות דקות
1 חב' גלי משמש מומס ב- 1 1/2 מים רותחים להמתין עד שיפשיר מעט ויתחיל להקריש ....

הרכבת העוגה:
להוציא את התחתית המעוצבת מהמקפיא, ולמרוח מעל את הקרם שהכננו.
לסדר את פרוסות הקווי מעל הקרם ומעל למרוח ג'לי שטיפה נקרש.... לשמור במקרר לפחות שעתיים ואז אפשר להגיש....
לתשומת לבכם: ניתן להכין את הקרם גם עם קצפת צמחית ובמקום חמאה אפשר להמיס את המחמאה בטעם חמאה...
לקישוט אפשר להשתמש כול פרי שתחפצו...למשל תות שדה ובמקום ג'לי משמש תשתמשו בג'לי בטם תות שדה...לדמיון אין גבולות ...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה