יום שני, 30 באפריל 2012

קבאב מזרחי בנוסך גאורגי..







קבאב מזרחי... גאורגי

1 ק"ג בשר טחון עגל או רגיל...
3 בצלים קצוצים ממש דק
8-10 שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית בהרט גאורגי אוצחו סונלי
1 כפית או קצת יותר מלח (לפי המליחות הרצויה לכם)
מעט שומן כבש או 2 כפיות שמן זית
צרור פטרוזליה קצוצה דק

אופן ההכנה:


לאחד את כול החומרים בקערה עמוקה
ולהעביר למקרר לכול הלילה או לכמה שעות
כדי שהטעמים ייספגו היטב

ניתן להכין על מחבת עם פסים בבית
או מנגל ביתי על חשמל או על הגחלים
טעים מאוד משאיר טעם של עוד ....

.


ואפשר גם כך.....




2 תגובות:

  1. ברוכים הבאים לבלוג שלי שעוד מעט יתחיל להיות עוד יותר מעניין יקירי, אז אלו שעדיין רוצים להרשם הרישום בחינם וכדאי ורצוי להרשם ואת המתכונים תקבלו ישירות אליכם באתר ...אז יום נהדר לכולם יקירי....

    השבמחק
  2. נראה מצויין - אוהבת את הספר שלך לאה!!!! ממש מומלץ ומאוד שמיש!
    יעל בן נון

    השבמחק