יום חמישי, 5 באפריל 2012

ספגטי ברוטב עגבניות...

ספגטי ברוטב עגבניות



ספגטי שהינו מאכל הכי אהוב עלי ברוטב עגבניות
המצרכים הדרושים:
1 בצל גדול קצוץ
8 שיני שום כצוץ
2 עגבניות
1 1/2 כפות רסק עגבניות
פלפל פפריקה אדומה
1 פלפל ירוק קצוץ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר (לא חובה! אישית לא אוהבת)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה: לטגן את הבצל, השום, להוסיף עגבניות לבשל ולהוסיף פלפל ירוק ופלפל פפריקה ...
לאחר בישול של כ-10 דקות להוסיף את הרסק מלח ואם רוצים סוכר ... להוסיף לספגטי ולערבב מעט להגיש חם...

רוטב עם ספגטי יכול לשמש  כתוספת מצוינת לעוף בגריל כבד מטוגן בבצל ועוד המון אפשרויות מעניינות ומענגות...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה