יום ראשון, 8 באפריל 2012

קציצה עטופה במצה ....






המצרכים הדרושים:
15  יח' של מצה חצויה  לשניים
פרוסים על המגבת ורטובים במים קרים.


המצריכם לקציצה:
1/2 ק"ג בשר בקר
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
5 שיני שום כתוש
1 כפית גדושה של כוסברה יבשה
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה אודמה
2 יח' פלפל שבקה קצוץ דק
1/2 כפית בהרט ישראלי...

לציפוי:  2 ביצים טרופות...


לטיגון: 1/2 כוס שמן זית/קנולה


אופן ההכנה: מערבבים את כול התבלינים יחד
עם שום והבצל עם בשר טחון ומטגנים במחבט
לוהט עם 2 כפות שמן, לכמה שניות (לא מייבשים לגמרה!),
מוצאים  מהמחבט ומקררים...
מעבירים מעט מהמלית למצה ומגלגלים...מעבירים
לבלילת ביצה ומטגנים במחבט חם עם שמן.
כך נוהגים עם שאר המצות והמלית ...
מגישים לשולחן חם...

תגובה 1:

  1. המעוניינים יכולים להרשם בבלוג שלי זה ללא תשלום יקירי ואת כול המתכונים תקבלו ברגע שאני מפרסמת....

    השבמחק