יום רביעי, 18 באפריל 2012

עוגת קוקוס עם צימוקים ושוקולד













התמונה לצורך המחשה ותהליך העבודה



המצרכים הדרושים:
5 ביצים מופרדות,
200 גרם חמאה או מחמאה
200 גרם שוקולד
1 1/4 כוסות סוכר
2 כוסות קוקוס
100 גרם צימוקים
100 גרם אגוזים קצוצים גס
3 כפות ברנדי או 2 כפיות רום
....

אופן ההכנה:

להפריד ביצים ולהקציף את החלבונים עם סוכר לשמור בצד


לערבב מקערה נוספת את כול חומרי הגלם עם החלמונים
ולאחר מכן להוסיף לחלבונים המוקצפים עם סוכר

לערבב בעדנה רבה ולהעביר לתבנית משומנת
לאפות במשך שעתיים בטמפרטורה של 180  מעלות....


לענייני הטעם את העוגה ניתן לקשט גם עם קצפת ופודינג וניל
יוצא בטעם גן עדן אמתי....


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה