יום ראשון, 8 ביולי 2012

אוג'אחורי ...בשר עגל או בקר עשוי בגחלים ....

אוג'אחורי ...

 קל להכנה ומכינים אותו בחרס ההרכב, בשר בקר או עגל עם תפוחי אדמה ובצל מטוגן בתוספת תבלינים ושומן כבס טעים ברמות...כתבלין ניתן להשתמש באוצחו סונלי מלח ופלפל שחור ומעט חמלי סונלי (לא חייבים!)

בתוספת מים קרים ולבשל בחרס בגחלים זה כול הסיפור... 

מומלץ לבשל בתנור במשך 3 שעות על טמפרטורה של 200 מעלות...מקשטים בבצל חתוך לעגולים דקים ופטרוזיליה......

בגחלים ניתן לבשל גם כול הלילה.... זה תענוג של אוכל...






סליאנקה של הגאורגים מומלץ לבשל את הבשר בקר קודם!!!!
לאחר מכן להכין בצורה רגילה כמו בספרי יקירי....
לקישוט פטרוזיליה....בתוספת בצל חתוך לרצועות דקות....


אז מי אמר שהשולחן הגאורגי לא טעים?......



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה