מאכלים גאורגיינים - לאה ספיר

יום שני, 30 ביולי 2012

מכתב מאיטליה....









    • שבת שלום ומבורך גם לך טיטינה היקרה...מאיפה את האם את מישראל?
      יום שבת‏ בשעה 11:49‏ ·

    • Titina Mizrahi Abu Baqr לצערי לא...אני איטלקיב, אבל למדתי עברית באוניברסיטה. קראתי את הספר המצוין שלך בשביל העבודה הסיומית שאני כותבת לתואר השני וזה על הגסטרונימייה בישראל . למדתי ממנו הרבה דברים מאוד מאוד מעניינים וטעימים :). תודה
      אתמול בשעה 03:14‏ ·

    • לאה ספיר וואו טיטינה יקירתי אני ממש נרגשת ממה שכתב כאן ושמחה שספרי מאכלים גאורגיאניים נתן לך השראה לתואר שני באוניברסיטה ריגשת אותי ממש ודמעות בעיני תודה לך יקירה על התענוג העילי הזה שגרמת לי ותמיד אשמח להיות בקשר איתך והמון הצלחה לך בכול מעשה ידייך יישר כוח טיטינה היקרה ...
      לפני 23‏ שעות ·

    • לאה ספיר איך ספרי הגיע אליך אשמח שתספרי לי לאיטליה...
      לפני 23‏ שעות ·
  •  האמת קניתי אותו בישראל ליפני שנה והתאהבתי בו. אני מאוד מקווה לסיים את הלימודים בקרוב ולחזור לארץ,אולי אפגוש אותך גם :)!
    לפני 8 דקות · · 1

  • לאה ספיר טיטינה יקירתי מאחלת שתסיימי את למודייך בהצטיינות וברגע שתחזרי לארץ אשמח לראותl גם אני יקירתי...
        •  באיטלי האנישם לא כל כך רגישים למטבח הזרה כי יש לנו מסורת מאוד מאוד ארוכה. אבל לאחרונה הדברים השתנו קצת וכולם יותר מעוניינים באוכל מכל העולם. לא יודעים הרבה על המטבח הגאורגיאני,אבל לדעתי זה יצליח בלי ספק. כש יהייה לי יותר זמן אשמח לתרגם את סיפרך באיטלקית. באוקטוב אני אקבל את התואר ואהייה יותר חופשית!
          לפני 7 דקות · · 1
        • לאה ספיר אוקיי טיטינה ברגע שתסיימי את התואר דברי איתי ואז נסכם את הדברים כהלכה הספר בבלעדיות כיודוע לכולם ואם נסכם ונוכל לשווקו באיטליה ננסה לעשות זאת כהלכה......
          לפני 3 דקות · נערכה ·
        • Titina Mizrahi Abu Baqr בנתיים אני מכינה(או לפחות מנסה) את המתכונים שלך! יום טוב
          לפני 3 דקות · · 1
        • לאה ספיר בהצלחה יקרתי בטוחה שתצליחי כי הוא מאוד ידידותי ולא קשה לעבוד איתו אז יום נהדר לך טטינה היקרה שלי והצלחה בכול מקסימה...
          לפני כדקה · · 1
        • Titina Mizrahi Abu Baqr תודה,תודה על הכל!
          לפני כמה שניות · · 1
        • לאה ספיר בהמון אהבה....
          לפני 2‏ שניות ·

    פורסם על ידי לאה ספיר ב- 2:44
    שלח באימיילBlogThis!‏שיתוף ב-Xשתף אל פייסבוק‏שתף ל-Pinterest

    תגובה 1:

    1. לאה ספיר30 ביולי 2012 בשעה 2:50

      ברגע שאקבל תגובה מטיטינה אדביק כאן כדי שתוכלו גם אתם לעיין בו...

      השבמחק
      תשובות
        השב
    הוסף תגובה
    טוען עוד...

    רשומה חדשה יותר רשומה ישנה יותר דף הבית
    הירשם ל- תגובות לפרסום (Atom)

    קוראים

    ארכיון הבלוג

    • ◄  2016 (17)
      • ◄  נובמבר (2)
      • ◄  אוגוסט (1)
      • ◄  יולי (2)
      • ◄  יוני (2)
      • ◄  מאי (1)
      • ◄  אפריל (4)
      • ◄  מרץ (3)
      • ◄  פברואר (2)
    • ◄  2015 (18)
      • ◄  דצמבר (1)
      • ◄  נובמבר (2)
      • ◄  אוקטובר (4)
      • ◄  ספטמבר (1)
      • ◄  יוני (1)
      • ◄  מאי (3)
      • ◄  אפריל (2)
      • ◄  מרץ (1)
      • ◄  ינואר (3)
    • ◄  2014 (40)
      • ◄  דצמבר (2)
      • ◄  נובמבר (3)
      • ◄  אוקטובר (4)
      • ◄  ספטמבר (3)
      • ◄  אוגוסט (8)
      • ◄  יולי (2)
      • ◄  יוני (3)
      • ◄  מאי (4)
      • ◄  אפריל (4)
      • ◄  מרץ (1)
      • ◄  פברואר (2)
      • ◄  ינואר (4)
    • ◄  2013 (78)
      • ◄  דצמבר (3)
      • ◄  נובמבר (2)
      • ◄  אוקטובר (2)
      • ◄  ספטמבר (1)
      • ◄  אוגוסט (4)
      • ◄  יולי (7)
      • ◄  יוני (16)
      • ◄  מאי (9)
      • ◄  אפריל (9)
      • ◄  מרץ (14)
      • ◄  פברואר (7)
      • ◄  ינואר (4)
    • ▼  2012 (115)
      • ◄  דצמבר (6)
      • ◄  נובמבר (5)
      • ◄  אוקטובר (14)
      • ◄  ספטמבר (11)
      • ◄  אוגוסט (7)
      • ▼  יולי (12)
        • מכתב מאיטליה....
        • סלטים שתמיד תענוג לצרף לארוחות בוקר ארוחות ערב ועו...
        • מגרולי חצ'אפורי
        • בורקס שעועית מהסרטון
        • שעועית ירוקה בנוסך גאורגי
        • אצ'מה - בורקס גאורגי עוד סוג מבצק מבושל .....
        • קבלת הפנים בבטומי בשדי תעופה וירק מהשווקים בבטומי....
        • היבול והמטעמים בשווקים....
        • מז'אווה לוביו מבית קוטאיסי,
        • סוגי בורקסים מגאורגיה
        • השוק של קוטאיסי...
        • אוג'אחורי ...בשר עגל או בקר עשוי בגחלים ....
      • ◄  יוני (8)
      • ◄  מאי (9)
      • ◄  אפריל (10)
      • ◄  מרץ (7)
      • ◄  פברואר (12)
      • ◄  ינואר (14)
    • ◄  2011 (18)
      • ◄  דצמבר (9)
      • ◄  נובמבר (9)

    פרטים עלי

    לאה ספיר
    סופרת הילדים נוער ומבוגרים עוסקת בנדל"ן מחברת הספר מאכלים גאורגיאניים ומחברת 2 ספרי ילדים: הנסיכה מסין הנסיכה והפרח....
    הצג את הפרופיל המלא שלי
    עיצוב סימן מים. מופעל על ידי Blogger.