יום חמישי, 2 באוגוסט 2012

עוגת משמשים שלי....

עוגת משמשים ....










(התמונה להמחשה בלבד בהמשך אעביר לכם את העוגה המקורית)

המצרכים:
5 ביצים
פודינג וניל 1
1 כף סוכר
2 כפות קמח
1 אבקת אפיה


להקציף את הביצים ולהוסיף את כול החומרים בהדרגה
להפסיק את המערבל ולהוסיף את הקמח לערבב בעדנה



להעביר לתבנית משומנת ולאפות לפחות 25 דקות על טמפרטורה של
170 מעלות.


מילוי:

2 שמנת מתוקה
1/3 פודינג וניל

להקציף ולמרוח על העוגה

לציפוי:

משמשים טריים או משמשים מהקופסה
ג'ל משמשים


לסדר על העוגה את המשמשים
ולשפוך מעל את הג'ל הפושר


לשמור בקירור להתייצבות לפחות
שעתיים ולהגיש...טעים בטירוף...


הערה: לבסיס העוגה במקום בצק ניתן להשתמש
בבוסקוויטים פטיפר

2 חב' בסקוויטים  פטיפר טחונים 100 גר חמאה מומסת
לשמור בקירור במשך כמה שעות ואז להמשיך
בכול התהליך...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה