יום חמישי, 16 באוגוסט 2012

טורט דוב השוקולד

טורט דוב השוקולד "מישקה שיקולד"









המצרכים :
1 כוס שמנת או לשומרי מסורת 1 כוס חלב קוקוס
1 כוס אבקת סוכר
1 כפית סודה לשתייה
1 כף חמאה/ מחמאה
1 כוס קמח או קצת יותר כמה שיספוג
3 כפיות קקאו
לאחד קודם את סוכר והחמאה למעוך טוב טוב ביד ואז להוסיף:
את החומרים וחוץ מקקאו.
לאחר מכן לחלק את הבצק ל-2 חלקים
לחלק השני להוסיף את הקקאו וללוש היטב
כול אחד מהבצקים (הלבן והחום) לחלק ל-3 יח' לרדד
ולאפות בתנור על נייר אפייה.

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית
2/3 כוס אבקת סוכר
1 כוס אגוזים שבורים גס
להקציף היטב



לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
3 -4 כפיות חלב או חלב קוקוס
3 כפיות אבקת קקאו
לחמם על אש נמוכה בסיר קטן
או פשוט מאוד לקחת את השוקולד ולחמם עם עם חצי מיכל
של שמנת מתוקה או צמחית .

להרכבה :
את החלקים שנאפו להרכיב בצורה הבאה:
קודם את החום ולמרוח עליו מעט מהקרם, לפזר מעט מהאגוזים
לאחר מכן את הלבן ושוב למרוח עליו את הקרם ולפזר את האגוזים
וכך להמשיך עם כול השכבות. את השכבה האחרונה לא למרוח עם הקרם אלא:
להוסיף מעליו את הזיגוג השוקולד שיצרנו מקקאו או מהשוקולד....
עוגה נפלאה לכול אירועה....

תגובה 1:

  1. יש קצת בעיה עם הסרטון אנסה לסדר לכם אותו בהקדם...

    השבמחק