יום רביעי, 10 ביולי 2013

פיצה עם פטריות וזיתים

פיצה עם פטריות וזיתים




מצרכים לבצק:
לפיצה אחת גדולה משפחתית
2 1/2  כוסות קמח
1/2 כפית שמרים
מעט סוכר 
מעט מלח
2 כפות שמן זית
1 כוס מים פושרים

לאחד את כול החומרים ואם יש צורך להוסיף עוד מעט קמח
ליצור בצק רך ולשמור כ-20 דקות מכוסה עם ניילון נצמד ומגבת מעל
או לשים שנייה אחת במקרו גל ואז להשאיר שם כ-10 דקות


המלית:
200 גרם גניה צהובה
15 יח זיתים 
100 גרם פטריות שמפיניון כמה חתיכות פרוסות
ניתן טרי או מהקופסאות שימורים

הרוטב לפיצה:
1 שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות מהול בכוס מים קרים
1 כפית תבלין לפיצה 
מעט מלח לפי הטעם הרצוי לכם כמובן עד רבע כפית זה מעולה....



לקמח את המשטח עבודה, 
לרדד את הבצק להעביר על המגש עם נייר אפייה
ולהוסיף לבצק  את הרוטב שהכנו.
לפזר מעל שליש מהגבינה
להכניס לתנור ולאפות על חום של 180 מעלות 
כ-15 דקות לאחר מכן להוסיף את הגבינה שנותרה 
ולהמשיך לאפות את הפיצה עוד כ-5 דקות 
להוציא ולהגיש חם....ניתן לצד סלט חי 
או סלט חסה נהדר משביע וגם טעים...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה