יום שלישי, 23 ביולי 2013

עוגת פרינסס....

עוגת פרינסס...





החומרים הדרושים:
קופסה 1 של שערות קדאיף
2 כוסות מים רותחים
7 כפות  סוכר
להרתיח ל-2 דקות ולהוסיף אליו
50 גרם של חמאה מומסת ולערבב היטב


למילוי:
2 מכלי שמנת מתוקה
300 גרם גבינה לבנה 5 %
1 כוס סוכר
1 פודינג וניל
הכנה לקרם:
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף אליו את הסוכר ואת
הפודינג וניל להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף
בתנועות עדינות את הגבינה ...

פלחי אננס לקישוט או דובדבנים מסוכרים

אופן ההכנה:
לסדר בתבנית סיליקון לעוגת קפקייקס
מעט משערות קדאיף מופרדות ולהרטיב
 מעל עם סירופ המהול בחמאה המומסת 
ולהכניס לתנור חם ב-180 מעלות כ-5 דקות
או עד שהגוון של קדאיף מתחיל להיות מעט זהוב
להוציא מהתנור ולקרר 

לאחר כמה דקות להעביר על נייר כסף בתבנית
ולמרוח מעל את הקרם המוכן.
שוב לכסות עם שערות קדאיף ולמרוח שוב
עם הקרם ולקשט עם פלחי אננס או דובדבנים
מסוכרים או אפילו פלחי קווי גם יפה וגם מיוחד
אפשר לפזר מעל העוגה מעט משערות הקדאיף
נותן מראה מיוחד מאוד
והטעם חברים לפי המלצת בעלי היקר
גן עדן....

כדי לקשט עם קרם השתמשו בצנתר לקישוט
עוגות יותר יפה ומאוד מיוחד...

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה