יום שני, 8 ביולי 2013

דג מרוקאי חריף

דג מרוקאי חריף...





המצרכים הדרושים:
ל-6 מנות
1 ק"ג דג אמנון או דג נסיכת הנילוס 
2 פלפל בולגרי חתוך לרצועות
2-3 גזרים חתוכים לרצועות
6 שיני שום כתוש
3 פלפלים ירוקים חריפים (מי שאוהבת יותר חריף אז להוסיף עוד) למי שיש בעיה עם חריף 
ניתן להוריד את הגרעינים של הפלפל ולפרוס לרצועות 
שמן קנולה 1/2 כוס מהול בכף פפריקה אדומה מתוקה וכפית מלח
1/2 צרורו כוסברה קצוץ דק

אופן ההכנה:

להעביר את הדג לסיר עמוק רחב שוליים ולהוסיף אליו את הפלפל הבולגרי, פלפל חריף, גזר
ומעל למזוג את השמן המהול עם הפלפל פפריקה והמלח. להוסיף 1 1/2 מים קרים מהברז.

לבשל על אש גבוהה לאחר הרתיחה הראשונה להוריד את הלהבה בגז ולהמשיך לבשל 
עד שהרוטב יצטמצם ...לבשל לפחות 3/4 שעה.

להגיש לצד לחם לבן פרוס או פיתה טעים ומאוד מיוחד מתאים גם לארוחת שבת.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה