יום חמישי, 11 ביולי 2013

קפקייקס עם קרם מוקה מצופה בשוקולד

קפקייקס עם קרם מוקה מצופה בשוקולד




החומרים להכנה:
2 חב' פודינג וניל אינסטנט
8 ביצים 
1 כוס סוכר
3 כפות קמח רגיל
1 אבקת אפייה 
מעט רום
2 כפות שמן קנולה
להקציף את החומרים להפסיק פעולת המערבל ובהדרגה להוסיף את הקמח
וגם את הפודינג וניל ליצור מרקם מעט סמיך לחלק לשתי חלקים.
לאפות כול חלק בנפרד על תבנית רחבה המצופה בנייר אפייה.


החומרים לקרם:
3 מכלי שמנת מתוקה
1 כוס סוכר 
1/2 כפית של נס קפה

להקציף את השמנת מתוקה וכאשר 
יתחיל להתגבש סמיכות להוסיף את הסוכר
להקציף לקצף יציב ולהוסיף את הנס קפה
לשמור בקירור עד שנאפה את העוגה


החומרים לציפוי העוגה

2 1/2  יח' של שוקולד מריר
3/4 עד 1 מיכל שמנת מתוקה

להרתיח את השמנת מתוקה ולהוסיף את השוקולד
לכבות את הלהבה בגז ולערבב עד שהשוקולד ימס 
לגמרה. להניח בצד (לא בקירור!!!).

הרכבת העוגה:

לקחת את השכבה הראשונה של העוגה ולמרוח אותו עם קרם מוקה
ואז לצפות את העוגה עם עוד שכבה, שוב למרוח עם הקרם.
להמתין כמה דקות ואז להוסיף את הזיגוג השוקולד.
ניתן לחתוך לפרוסות מרובעות ולקשט או לקחת חותך עגול 
וממש להוציא עיגולים מהעוגה המוכנה לקשט עם מעט אגוזים
או דובדבנים מסוכרים או טריים או עם ענבים טעים יפה ומיוחד
עד מאוד...




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה