יום ראשון, 7 ביולי 2013

בורקס גאורגי עם בשר בקר טחון בצורה קצת שונה ...

בורקס גאורגי עם בשר בקר טחון בצורה קצת שונה ...












המצרכים ואופן ההכנה:
1 ק"ג קמח 
 1 כף גדוש שמרים
1 כפית סוכר 1/2 כפית מלח 1 כף שמן זית ללוש בצק רך ולשמור בצד עד שיכפיל את נפחו בערך כשעה. לאחר מכן לחלק ל-2 חלקים לרדד חלק אחד ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה את החלק השני לרדד על המכשיר ולשמור בקירור כמה דקות כדי שיתקשה ויהיה יותר קל להוריד אותו על המשטח מסביב להכין צמה ומעל לסדר פרחים או קליפה של עגבנייה אדגים לכם יותר מאוחר גם את זה.... למילוי: 200 גרם בשר טחון 1 בצל מגורר על פומפייה גסה 3 שיני שום כתושים 1/2 כפית פלפל פפריקה אדומה 1/2 כפית פלפל שחור 3 /4 כפית מלח או לפי הטעם הרצוי בהרט גאורגי ניתן להוסיף מעט כוסברה טחונה וגם פטרוזיליה קצוצה דק דק מאוד. לערבב לטגן קלות על המחבט ולהוסיף אפשר להוסיף להעשרת טעם מעט צנוברים בזמן הטיגון. למלא את התחתית של הבצק ואז להוסיף את הרשת המוכן את הצמות מסביב וגם את הפרחים הקישוט הוא עניין שלכם בלב! ניתן לעשות זאת גם עם בוקס גבינה קלי קלות וטעים ומרשים ברמות....תמונה: ‏בורקס בשר חגיגי

המצרכים להכנה:

1/2 ק"ג קמח
1 1/2 מים פושרים
1 כף גדוש שמרים
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1 כף שמן זית
ללוש בצק רך ולשמור בצד עד שיכפיל את נפחו בערך כשעה. לאחר מכן לחלק ל-2 חלקים לרדד חלק אחד ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה
את החלק השני לרדד על המכשיר ולשמור בקירור כמה דקות כדי שיתקשה ויהיה יותר קל להוריד אותו על המשטח
מסביב להכין צמה ומעל לסדר פרחים או קליפה של עגבנייה אדגים לכם יותר מאוחר גם את זה....

למילוי:
200 גרם בשר טחון 
1 בצל מגורר על פומפייה גסה
3 שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל שחור
3 /4 כפית מלח או לפי הטעם הרצוי 
בהרט גאורגי
ניתן להוסיף מעט כוסברה טחונה
וגם פטרוזיליה קצוצה דק דק מאוד.
לערבב לטגן קלות על המחבט ולהוסיף
אפשר להוסיף להעשרת טעם מעט צנוברים בזמן הטיגון.
למלא את התחתית של הבצק ואז להוסיף את הרשת המוכן את הצמות מסביב וגם את הפרחים הקישוט הוא עניין שלכם בלב!

ניתן לעשות זאת גם עם בוקס גבינה קלי קלות וטעים ומרשים ברמות....‏

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה