יום רביעי, 10 באפריל 2013

עוגיות עם שקדים ותפוחים

עוגיות עם שקדים ותפוחים




מצרכים הדרושים:
5 ביצים 
1 כוס סוכר
3 כפות שמן קנולה
1 פודינג וניל
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
2 כפות קמח
50 גרם אגוזי מלך חתוכים לחצי
2 עד 3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
50 גרם קוקוס
מעל:
חלב מרוכז
50 גרם שקדים כלופים פרוסים (נמכר בחנויות )


אופן ההכנה: 
להקציף את הביצים במערבל להוסיף את הסוכר שמן, סוכר וניל וגם את הפודינג וניל
להפסיק את פעולת המערבל כעבור 3 דקות ולהוסיף בעדנה את הקוקוס והקמח ואבקת אפייה
מעורבבים. מעבירים בתוך מנג'טים ואופים בתנור כאשר באמצע נעוצים כמה קוביות 
תפוחים ובמרכז כול עוגייה חצי אגוז מלך

השתמשתי במנג'טים אישיים שקניתי מסיליקון מקרין גורן



קל מאוד להפרדה וגם מאוד נעים לעבודה.

לאחר שאפיתי את העוגה מרחתי עם כפית חלב מרוכז
ומעל קישטתי עם שקדים פרוסים.








העוגה פשוט מעדן..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה