יום ראשון, 14 באפריל 2013

מדוקי שלי

מדוקי שלי



המתכון:
4 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
1 סוכר וסוכר וניל 1
4 כפות דבש

1 כפית סודה לשתייה
להעביר את התערובת לסיר עמוק ולבשל על סיר באנמארי
4 כוסות קמח ועוד קצת ....מעורבב באבקת סודה לשתייה
לקרר ולהוסיף לתערובת קמח מהול באבקת סודה לשתייה
ליצור 6 עיגולים מתוכם 5 עיגולים יותר גדולים ואחד קטן יותר לפירורים מעל.
לקחת נייר אפייה ובעזרת מעט קמח ולרדד כול עלה בנפרד עם מערוך להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
להוציא את הבצק לאחר כ-6 דקות וכך לעשות גם עם שער העלים.

לציפוי:
יש שתי אפשרויות:
לקחת שמנת צמחית 2 ופודינג וניל 1 ולהקציף

או אפשרות שנייה:
לקחת חלב מרוכז 1 חב'
200 גרם חמאה טיפה רכה
ולהקציף היטב
למרוח את העוגה ולפורר עליו את העלה השישי שאפינו...יש לפורר את העלה במעבד מזון כדי שיהיה כמו חול...




3 תגובות: