יום ראשון, 21 באפריל 2013

ברוקולי מוקרם

ברוקולי מוקרם







המצרכים:

1 ק"ג ברוקולי
300 גרם גבינה מגוררת (אפשר עמק או גלבוע או פרמזן)
1 מיכל שמנת מתוקה 
1/4 כפית מלח או לפי הרצון שלכם...

לבשל את הברוקולי במים רותחים כ-7 דקות  ולסננן את המים
להעביר בסיר פיירקס
להוסיף את השמנת המתוקה 
ואת המלח ולפזר מעל את הגבינה 
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות 
ולבשל כ-20 דקות להוציא ולהגיש חם
לצד סלט ירקות עשיר
ארוחה נהדרת לערב...





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה