יום שני, 29 באפריל 2013

ספגטי לצד סלט ירקות וטונה...

ספגטי לצד סלט ירקות וטונה..



מה שאני אוהבת הכי הרבה באוכל אסתטיקה ואוכל טוב וביתי 
וזה ההתמחות שלי בעיקר....כמובן כשאני רוצה לקשט 
מקשטת הכי יפה שיש את השולחן שלי כשאני מזמינה אורחים
ילדים ומשפחה...

ועכשיו להכנת הספגטי:

מרתיחים מים מוסיפים מעט שמן קנולה 
וכפית מלח ומבשלים את הספגטי 
מסננים ומניחים בצד.
בינתיים מחממים את הסיר עם מעט שמן 
זית מוסיפים בצל 1 בינוני קצוץ ומערבבים,
מוסיפים לבצל 1/4 כפית פלפל שחור
וחצי כפית אבקת מרק, מערבבים היטב ומעבירים
בתוך התערובת את הספגטי המסונן, מערבבים
ומוסיפים כוס מים קרים. משהים על אש נמוכה כ-10 דקות
ומכבים.



בקערה גדולה קוצצים 
4 עגבניות 
4 מלפפונים 
4 יח' בצל ירוק
1/2 פלפל חריף ירוק (אפשר גם בלי)
1/2 כפית מלח
1 חב טונה במים או בשמן מסונן מהנוזלים
1/2 לימון סחוט
מערבבים את הסלט היטב ומגישים לשולחן, לצד הספגטי ארוחה טעימה 
קלה ומהנה גם לבוקר וגם לערב...







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה