יום חמישי, 11 באפריל 2013

דג סולמון אפוי.

דג סולמון אפוי.




מצרכים הדרושים:

ק"ג דג סולומון פרוס ונקי 
2 כפות שמן זית
1/2 כפית שום כתוש
מעט מלח
מעט מים קרים מהברז

לקישוט:
חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוץ או עלי חסה .
לימון פרוס 
נייר אפייה 
נייר כסף

אופן ההכנה:
לערבב את השמן זית עם מלח ופלפל אדום פפריקה
לעשות את הדג ולאחר מכן להעביר על נייר אפייה
לבזוק מעל מעט מים.
לכסות את הדג עם נייר כסף מחורר.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות 
ולאחר 20 דקות להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות
עד כ-20 דקות או עד שהדג יקבל גוון זהוב.

להעביר על צלחת הגשה (ניתן לפרוס מתחת עלי חסה)
לסדר מתחת לדג לימון פרוס ומעל לקשט 
עם עלי פטרוזיליה או עלי כוסברה.
מרהיב להגשה וטעים להפליא....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה