יום חמישי, 30 במאי 2013

בורקס שכבות עם בצק פילאס

בורקס שכבות עם בצק פילאס



המצרכים:
חב' בצק פילאס

מלוי: גבינה בולגרית או חמד 1 ק"ג
או 500 גרם גבינה בולגרית מעורבב עם 
500 גרם גבינת מוצרלה
1 ביצה
לערבב את כול המצרכים ולאחר ולשמור כ-15 דקות בצד.


אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-4 שכבות ולרדד
להעביר על נייר אפייה בתבנית ולמרוח במעט חמאה מומסת
להוסיף מעט מהמילוי, שוב להעביר עלה מרודד ושוב למרוח
עם חמאה מומסת, להוסיף שוב תערובת כך לנהוג גם עם הבצק
השלישי . לכסות עם בצק הרביעי מעל ולמרוח אותו בביצה טרופה 
מהולה במעט מים קרים.


להעביר לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ולאפות עד שהתחתית
והחלק העליון יקבלו גוון זהוב.

לקרר מעט ולהגיש לצד סלטים או עגבניות שרי ומעט פלפל כבוש.


















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה