יום חמישי, 30 במאי 2013

לחמבעג'ון אם תפוחי אדמה פטריות וחמאה ...

לחמבעג'ון אם תפוחי אדמה פטריות וחמאה ...




מצרכים: 1 ק"ג קמח
2 כפות שמרית
1 כפית סוכר
2 1/2 כוסות מים פושרים
כף שמן זית
1 כפית מלח.

ללוש בצק רך ולשמור עד 
שיכפיל את נפחו.

מצרכים למילוי:
3 תפוחי אדמה גדולים, 1/4 כפית פלפל, 50 גרם חמאה.
20 גרם חמאה או כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ 
1 קופסה של פטריות שמפיניון 

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים היטב
מעוכים בתוספת 1/4 כפית פלפל לבן + 50 גרם חמאה
את החמאה להוסיף כאשר תפוחי אדמה עדיין חם והוא ימס 
בתוכו להוסיף חצי כפית מלח ולערבב היטב.

בנפרד, לחמם מחבת להוסיף כ-20 גרם חמאה או כף שמן זית 
ולטגן בצל 1 גדול בהדרגה להוסיף 1 קופסה של פטריות שמפיניון.
לאחד עם מלית תפוחי האדמה.

הכנה :
להעביר את הבצק שתפח על שולחן עבודה לקמח את המשטח מעט
וליצור 8 כדורים לשטח מעט ולהעביר אליו את המילוי 
להוסיף מעל עגבניות שרי ופלפל ירוק חתוך או בצל ירוק
לסדר  על ניר אפייה במגש  ולהעביר לתנור שחומם מראש
על 180 מעלות כ-25 דקות.

לקרר מעט ולהגיש....





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה