יום רביעי, 22 במאי 2013

רולדה עם תאנים...או קרם מוקה

רולדה עם תאנים...או קרם מוקה



רולדה שלי עם ריבת תאנים פשוט טעים ברמות...
שבת שלום לכול הקבוצה האהובה והנה לכם המתכון:
4 ביצים שלמות
1/4 כוס סוכר
3 כפות שמן קנולה
1 פודינג וניל
4 כפות קמח
1 אבקת אפייה

מילוי: ריבת תאנים או ריבת שזפים
לקישוט: אבקת סוכר כף 1.

אופן ההכנה:
להכניס לקערת מערבל את הביצים שלמות, ולהקציף במהירות גבוהה
להוסיף בהדרגה את השמן את הסוכר, פודינג וניל לאחר הקצפה של
3 דקות להפסיק את מהירות המערבל להעביר למהירות מאוד נמוכה ולהוסיף
אליו את הקמח ואבקת אפייה .

להעביר על תבנית מרופדת עם נייר אפייה

לאפות כ25 דקות או עד שיזהיב בטמפרטורה של 180 מעלות.

להמתין עוד שתי דקות ואז להוציא מהתנור לאחר כ-5 דקות
למרוח את הריבה על העוגה ולהתחיל לגלגל בעזרת נייר אפייה
בעדינות כדי לא לפרק אותו.

לבזוק מעל מעט אבקת סוכר לחתוך ולהגיש...






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה