יום רביעי, 29 במאי 2013

רפאלו במרקם וטעם שונה בלעדי ללאה ספיר.

רפאלו במרקם וטעם שונה בלעדי ללאה ספיר.



המתכון:
4 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
1 סוכר וסוכר וניל 1
4 כפות דבש
להעביר את התערובת לסיר עמוק ולבשל על סיר באנמארי
4 כוסות קמח ועוד קצת ....מעורבב באבקת סודה לשתייה
לקרר ולהוסיף לתערובת קמח מהול באבקת סודה לשתייה
ליצור 2 עיגולים לקחת נייר אפייה ובעזרת מעט קמח ולרדד כול עלה בנפרד עם מערוך להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
להוציא את הבצק לאחר כ-6 דקות וכך לעשות גם עם השני. 


לקרר מעט ולפורר במעבד מזון כמו חול.

להוסיף קוקוס 1 1/2 כוסות , אגוזים טחונים כ-50 גרם, 100 גרם חמאה מומסת וקופסה אחת של חלב מרוכז.

לערבב היטב, וליצור כדורים קטנים ניתן לגלגל בקוקוס או באגוזים טחונים.
להעביר למנג'טים ולהכניס לקירור במקפיא לפחות שעתיים ...טעים ברמות...






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה