יום חמישי, 30 במאי 2013

בורקס עלים גאורגי

בורק עלים גאורגי



המצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה
1 ביצה שלמה + חלמון של ביצה
2 1/2 כוסות מים פושרים
1 כפית חומץ 
2 כפות שמן קנולה 
1 כפית מלח.

לאחד את המצרכים לבצק רך ולשמור בצד לפחות 1/2 שעה
לאחר מכן לחלק ל--3 חלקים ולרדד כול עלה בנפרד, את
העלה להעביר על גב היד ולעט לעט להתחיל למתוח
להוריד את הקצבות העבים ולפזר מעל מעט שמן לסגור 
אותו בצורת ריבוע ואז להניח מעט מהמלית.
לסגור את הקצוות ולסמן מעל משולשים למרוח מעט ביצה
מהולה במים קרים או מעט שמן זית. להעביר על התבנית המרופדת
עם נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 190 מעלות במשך 
25 דקות. או עד שהתחתית אפויה היטב ומעל מקבל גוון זהוב...
להגיש חם לצד סלט גאורגי.


 











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה