יום חמישי, 30 במאי 2013

ימרולי חצ'אפורי

ימרולי חצ'אפורי....



המצרכים הדרושים לימרולי חצ'אפורי


1 ק"ג קמח
2 כפות שמן זית או 50 גרם חמאה
2 1/2 כוסות מים פושרים 
1 1/2 שמרית 
1 כפית סוכר 
מלח כפית או יותר לפי הטעם.


מילוי: 500 גרם גבינה בולגרית או צפתית 
250 גרם גבינת כנען 
250 גרם  גבינת עמק מגוררת על פומפייה גסה
1 ביצה + 1/2 כפית מלח.


ללוש בצק רך ולשמור במקום חמים עד שיכפיל את נפחו.

לחלק ל-3 כדורים גדולים ולהכניס בפנים שליש מהמלית המוכנה.

לשטח מעט ולהעביר לתבנית שעליו פרוס נייר אפייה. למרוח 
בחלמון המהול במעט מים קרים. לאפות בתנור שחומם על 180 מעלות
לפחות 30 דקות .
להגיש חם לצד סלט גאורגי.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה