יום חמישי, 23 במאי 2013

חינקלי כיסנים עם בשר מספרי מאכלים גאורגיאניים

חינקלי  כיסנים עם בשר מספרי מאכלים גאורגיאניים

המצרכים:
1 ק"ג קמח + 1 ביצה + 2 כוסות מים פושרים + 1 כפית מלח להכניס למעבד מזון
וליצור בצק קשה ניתן להוסיף 1 כפית שמן קנולה. לחלק ל-4 יח' ולהניח בצד  15 דקות, 
וללוש שוב ולהניח עוד 15 דקות בצד. לאחר מכן לרדד כול חלק וליצור עיגולים .

מילוי: 1 ק"ג בשר טחון מטובל עם 2 בצלים קצוצים דק, 3 שיני שום, כוסברה יבשה, ניתן
להוסיף גם כוסברה טרייה מוסיף ארומה, כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה
פלפל שווקה או סודני 3 יח' קצוצה לאלו שיש להם בעיית חריף לא מחייב! מלח 
1 כפית או יותר לפי המליחות הרצויה. לערבב ולשמור בצד כ-20 דקות.

להעביר מעט מהמילוי ולסגור את העגול בצורת חצי סהר ניתן גם לסגור בצורה של קונכייה ועוד ועוד...
ניתן לשמור במקפיא תקופה ארוכה לא מתקלקל.
להרתיח מים בסיר עמוק, להוסיף מעט שמן ומעט מלח ולהכניס בפנים כיסנים מוכנים.
כשהם יתחילו לצוף הם מוכנים לאכילה להעביר לצלחת ולהוסיף מעט פלפל שחור להגיש חם.











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה