יום שישי, 22 באוגוסט 2014

דג מוקרם ברוטב ערמונים ופטריות

דג מוקרם ערמונים ופטריות 



המצרכים הדרושים:
1 ק"ג  דג מפולט אמנון או בס או דניס
לטגן במחבט עם שמן או לאדות בתוך 
התנור עם מעט מלח ומעט שום כתוש...

לרוטב:
1 בצל גדול קצוץ דק
200 גרם פטריות שמפיניון
200 גרם ערמונים מוכנים נימכר בכול סופר
100  גרם חמאה
1 חב' שמנת לבישול
1/2  כפית מלח או אפילו פחות
מעט פלפל שחור
מעט עלי טימין
מעט מלח
מעט גבינת קשקבל להגשה מגוררת

אופן ההכנה לרוטב:

לטגן את הבצל בחמאה ומיד להוסיף את הפטריות והערמונים ...לערבב כשתי דקות ולהוסיף לתערובת 
את הטימין את הפלפל שחור ולערבב במשך כמה שניות בהדרגה להוסיף את השמנת מתוקה ולהתחיל לצמצם
מעט ולהוסיף לתערובת את המלח..כאשר הנוזל יצטמצם מעט יש להקרים אתו את הדג המוכן 
מעל לפזר מעט  גבינת הקשקבל ולהגיש ...טעים בטירוף

במקום הערמונים והפטריות ניתן להגיש את הדג ברוזטו מקרם בשמנת מתוקה...

טעים בשתי האופנים בהחלט...וערב לחך עד מאוד...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה