יום חמישי, 28 באוגוסט 2014

תפוח מקורמל עם קרם פטיסייאר

תפוח מקורמל עם קרם פטיסייאר




החומרים הדרושים:

בצק עלים צרפתי 
תפוח פרוס לפלחים
אבקת אפייה
מעט קינמון
חלמון מעורבב ב-2 כפות מים להברשה


החומרים לקרם פטיסייאר:
3  חלמונים + 5 כפות של סוכר לבן להכין גוגל מוגל
3 כוסות חלב מורתח
2 כפות קורנפלור
1 סוכר וניל או מקל וניל להוציא את הליבה 
50 גרם חמאה

להוסיף לגוגל מוגל המוקצף את הקורנפלור ומעט חלב חם להשוואת טמפרטורות
ולהוסיף לחלב חם על האש כול הזמן לערבב...(כדי שלא יבצרו גושים)..להוסיף גם את הסוכר 
וניל והחמאה לערבב עד שיסמיך ולכבות את האש...


להרכבה: לחתוך קוביות של מלבן מהבצק להכין עוד 4 רצועות דקות מהבצק ולהדביק לבצק מסביב
ובאמצע המלבן למרוח  בקרם פטיסייאר המוכן
להוסיף מעל את התפוחים ומעט קינמון ולהבריש עם חלמון אחד מעל
להעביר על נייר אפייה בתבנית ולאפות במשך כ-20 עד 25 דקות בתנור 
שחומם מראש על 180 מעלות ...להמתין עד שהבצק יהיה אפוי היטב ויקבל 
גוון זהוב ולהוציא מהתנור..
לבזוק מסביב עם אבקת סוכר ולהגיש...

וזו התוצאה והטעם פשוט גן עדן...









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה