יום שני, 25 באוגוסט 2014

הסושי הנפלא מהמטח שלי...

הסושי הנפלא מהמטח שלי...




להכין סושי יש הרבה דרכים והרבה אפשרויות 
וזה אפשרות נפלא להכנת הסושי ...
אגב אם יש לכם בעיה עם דג חיי ניתן לחלוט אותו או 
להשתמש בדג בס או דניס מפולט ומעודה...או גם ניתן 
להשתמש בטונה במים או בשמן אבל לפני כן יש לסנן אותו היטב...

המצרכים הדרושים להכנת סושי ...
מחצלת שטוחה נימכר בכול הסופרים שם מוכרים חומרים להכנת הסושי...
עצות ים הנמכרים גם  הסופרים
אורז להכנת סושי (בעיקר זה אורז עגול)
מחצלת שטוחה כדי לגלגל את העצות ים אורז המתובל ירקות ודג ...מעל המחצלת השטוחה 
ניתן להניח ניילון שקוף כדי שתוכלו להשתמש בו שוב...
מגוון סוגים של ירקות כגון: גזר, מלפפון, אבוקדו, פלפל אדום עוד...
את הרוטב ניתן להכין עם רוטב סויה וחומץ של אורז...הוא יכול לשמש לכם גם 
לרוטב לאורז וגם לתיבול הסושי המוכן..
אופן ההכנה לאורז..
2 כוסות אורז לסושי שטוף היטב על רשת 
3 כוסות מים 
לבשל בסיר עמוק עד שהמים ירתח ולבשל עוד כ-10 דקות כול הזמן 
להשגיח שהמים לא יתייבשו...ברגע שתרגישו שהמים התאדו לכבות את 
הלהבה ולהמתין עד שיתקרר לאחר מכן לתבל עם סויה וחומץ אורז אין צורך במלח
כי בסויה יש מספיק מלח וגם סוכר...

אופן ההכנה לסושי:
להניח כמה כפות  אורז מתובל (2 עד 3) על העצות ים שפרסנו על מחצלת שטוחה ..
מעט מהירק ומהדג ולהתחיל לגלגל בעזרת מחצלת שטוחה הזו ותוך כדי להדק היטב...
לאחר שסיימנו לגלגל שוב להדק עם המכשיר ופרוס  ל - 4 חלקים..ניתן לפרוס מעט באלכסון..
להפוך ולהגיש לצד רוב שהוכן מראש


והנה לכם התוצאה הנפלא ותאמינו לי שזה טעים ברמות...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה