יום חמישי, 14 באוגוסט 2014

האפנאדוס שלי

האפנאדוס שלי



מצרכים: 

1 ק"ג קמח חיטה לבן
2 כפות שמרית 
3 כוסות מים פושרים או קצת פחות 
1 כפית סוכר
2 כפות שמן זית
1 כף שמן קנולה

ליצור בצק רך ולהניח בצד כחצי שעה או עד שיכפיל את נפחו...

מלית: 
500 גרם גבינת כנען
100 גרם גבינה צהובה
200 גרם גבינה בולגרית
1/4 כפית מלח
1 ביצה
50 גרם חמאה


להברשה: חלמון ביצה 1 + 3  כפות חלב
לערבב היטב  


ליצור מהבצק 20 עיגולים ולהניח בצד עוד 10 דקות לאחר מכן למלא כול אחד מהן במלית  הגבינה 
לסגור עליו ולמרוח בבלילה של חלמון וחלב...
להעביר על נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 190 מעלות בשמך 20 דקות או עד שיקבל מלמעלה 
גוון זהוב והתחתית אפויה...











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה