יום רביעי, 20 באוגוסט 2014

פאי עם קצפת

פאי עם קצפת








מצרכים  לבצק::
200 גרם חמאה בטמפרטורה של החדר (רכה)
100 גרם.אבקת סוכר
2 ביצים...
1חב' סוכר וניל.
2 1/2 כוסות קמח
ליצור בצק לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר למשך חצי שעה עד 40 דקות

אופן ההכנה:
.לאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות, בתבניות קטנות של פאי באופן הבא: לשטח היטב על תבנית משומנת עם חמאה ...את הבצק יש לכסות עם נייר אפייה ומעל לפזר שעועית (הכוונה לאפייה עיוורת)...לאחר אפייה של 15 עד 20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות להוציא לקרר ולמרוח בקרם...

קרם למילוי:

1 חב' פודינג וניל
2 חב'  מיכל שמנת מתוקה..

להקציף היטב ולמרוח על הבצק שאפינו...


.לקשט בדובדבנים מסוכרים או בדובדבנים של העונה...

עוד אפשרות לקשט עם פרות יער או פרות העונה ומעל לכסות בגלי
לקשט עם קצפת...










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה