יום ראשון, 19 בפברואר 2012

עוגת תפוחים שפשוט מעדן...

עוגיות תפוחים עם שמנת מתוקה





המצרכים הדרושים לבצק:
1/2  מחמאה (100 גרם)  חתוכה לקוביות קטנות (רכה בטמפרטורת החדר)
1 סוכר וניל או 1/2 כפית תמצית רום
2 ביצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה צמחית אפשר גם לא צמחי רגיל חלבי
1 כוס סוכר
 2 כפות מיץ תפוזים
 3 1/2 כוסות קמח או לפי הספיגה (כדי ליצור בצק רך)

אופן ההכנה: לאחד את כול החומרי הגלם במיקסר או ללוש ביד ולהוסיף קמח בהדרגה
לאחר קבלת בצק מעט רך לשמור במקרר אל במקפיא במשך 1 1/2 עטוף בניילון נצמד.



החומרים הדרושים למילוי :
5 תפוחים גרנד או אפשר גם דלישס. מגוררים על פומפייה גסה
1 כוס סוכר או לפי המתיקות הרצוי
1/2 כפית קינמון
100 גרם קוקוס
לערבב את כול החומרים ולהשאיר בצד, לכמה דקות.




להכנת העוגה:

להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק ל- 2 יח'
לרדד כול עלה בנפרד לפזר את המילוי ולגלגל כרולדה.
לחתוך עם סכין משונן או סתם עם סכין מטבח.
להעביר לתבנית מרופדת עם נייר פרגמנט ולאפות
בתנור שחומם ל-250 מעלות.
לאחר כ- 5 דקות להוריד את הטמפרטורה ל-170 מעלות
ולאפות עד להזהבה לפחות כ- חצי שעה...

כשהעוגה מוכנה להוציא מהתנור לקרר מעט ולבזוק מעל את
אבקת סוכר...











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה