יום שני, 13 בפברואר 2012

הקציצות בקר בנוסך גוארגי


בכול זמן רצוי
וכדאי שיהיו בבית
קציצות חמות שרק עכשיו יצאו
מהמחבת..








קציצות בקר בנוסח גאורגי ללא פירורי לחם מעדן, אמיתי לאחר כחצי שעה כשאני מכינה בקושי נשאר משהו....
מתכון: 

ק"ג בשר טחון, 
2 בצלים טחונים, 
4 שיני שום כתוש, 
1 כפית פלפל פפריקה מתוקה, 
1 כפית פלפל שחור, 
1 כפית, חמלי סונלי (כוסברה יבשה) 
 1/4 כפית אוצחו סונלי, או בהרט ישראלי, 
מלח לפי הטעם 1/2 כפית או יותר
1 ביצה  


 אופן ההכנה:
 

לערבב ולהניח במקרר לא בקירור במשך כשעה לאחר מכן לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית או קנולה .
אגב כול המטעמים בספרי מאכלים גאורגיאניים תמיד שימושי וכדאי שיהיה לכם בבית ....כדאי ורצוי..






תגובה 1:

  1. ברוך בואכם חברים היקרים לבלוג שלי וברוך לאלו החדשים שעדיין מצטרפים...

    השבמחק