יום ראשון, 5 בפברואר 2012

פלפל בולגרי ממולא בגבינה ועטוף בבצק פילו.



המצרכים הדרושים:



3 פלפלים בכול הצבעים בלי גרעינים
עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל פפריקה מתוקה
1 בצל קטן קצוץ דק
גבינה בולגרית
גבינה צהובה עמק
מלח
שמן זית 3 כפות
בצק פילו

אופן ההכנה:
מכניסים למחבת חם את הפלפלים עם תחתית ומטגנים מעט רק את התחתית
מוצאים מהמחבט ומניחים בצד בכלי כלשהו.
מטגנים את העגבניות ואת הבצל במחבט חם עם אותו השמן כ- 2 דקות
מוסיפים פלפל אדום ופלפל שחור ומלח ומכבים את האש
מעבירים את הפלפלים לכלי פיירקס עמוק, כשהוא עטוף בבצק פילו משומן בשמן זית,
ועטוף מסביב לפלפל.  
מכניסים לתוך הפלפלים  קצת גבינת עמק מגורד או  חתיכות קטנות של גבינה בולגרית,
מוסיפים להם את התערובת שטוגן מראש הבצל והעגבנייה, מוסיפים עוד קצת
עמק וגבינה צהובה מכסים את הפלפלים עם החלק העליון ושמים בתנור לטמפרטורה של
180 מעלות במשך כ- 30 דקות או עד שבצק פילו מעט יזהיב והפלפלים יקבלו  גוון מעט זהוב.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה