יום ראשון, 5 בפברואר 2012

לבבות עוף עם כבדים ואורז ריזוטו




  
 
 
אורז ריזואו עם כבדי עוף ולבבות
 

 המצרכים הדרושים:
1/2 ק"ג כבדים ולבבות
2 בצלים פרוסים לעיגולים
4 שיני שום כתוש
1 כף חמלי סונלי (כוסברה יבשה טחונה)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס או רגיל
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1 כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית/קנולה
אפן ההכנה: לחמם שמן במחבת לטגן את הכבדים והלבבות ולהוסיף בהדrגה את הבצל את השום ואת כול התבלינים, רסק עגבניות, מים רותחים ולערבב... לתת לתבשיל להתבשל  לפחות 20 דקות על  אש נמוכה ולהוסיף את המלח ואת הפטרוזיליה הקצוצה להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות ולכבות את הלהבה.


אור ריזוטו צהוב:
2 כוסות אורז פרסי או ריזוטו (הכוונה אורז עגול) על כול כוס אורז  2 כוסות מים כשהמים ירתח להוסיף כרכום.
להמשיך לבשל עד שהאורז הופך להיות מעט מימי, להוסיף עוד כוס מים, מלח לפי הטעם 1/2 כפית אבקת מרק
(לא חובה!!!) ולהמשיך לבשל עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם...







2 תגובות:

  1. חברים יקירים ניתן להרשם לבלוג בחינם...

    השבמחק
  2. לאט ובטוח כך אומרים בעיקר...עוד ועוד אנשים מצטרפים לבלוג שלי ונהנים ממנו עד עכשיו לבלוג היה 7000 כניסות ויותר חברים זה מוכיח שהבלוג זוכה לעניין רב בקרב קהל רב...אז אלו שעדיין רוצים להרשם מוזמנים לעשות זאת ....ברוכה הבא לאלו שרוצים להרשם וברוכים הנמצאים בבלוג שלי יקירי המיוחדים...

    השבמחק