יום שני, 10 בספטמבר 2012

סליאנקה עם פרגיאות על מצה של אורז

המצרכים הדרושים:

1 ק"ג פרגיות לחתוך לקוביות ולשטוף היטב

2 בצלים סגולים או רגילים קצוצים דק

2 כפות שמן קנולה או זית

4 שיני שום כתושים

1/2 כפית פלפל שחור 

1 כפית פלפל פפריקה אדומה
2 יח' פלפל שווקה חריף אם לא אוהבים חריף אפשר לוותר
1 כפית כוסברה יבשה (חמלי סונלי)
1/4 כפית אוצחו סונלי (בהרט גאורגי או ישראלי)
1 כף רסק עגבניות או 2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
4 עלי בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
לחמם במחבט את השמן ולהוסיף אליו את הפרגיות, ובהדרגה כול התבלינים לאחר טיגון של 5 דקות להוסיף את הרסק עגבניות והמלח לבשל עד שהמים יצטמצמו מעט ולהוסיף פטרוזיליה.ובזיליקום..להגיש על מצה של אורז טעים וארומטי עד מאוד ומנה ממש עשירה לחג

חג שמח לכולם...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה