יום שבת, 22 בספטמבר 2012

פאי תפוחים נהדר

פאי תפוחים נהדר




המצרכים:
6 תפוחים חתוחים לפלחים 1/2 כוס סוכר + 2 כוסות מים קרים להכניס לסיר עמוק ולבשל להוסיף תוך כדי בישול 2 כפיות רום. לקרר.

ליצור שתי בצקים בצק פאי: 60 גרם מחמאה/חמאה קרה עם כוס או קצת יותר של קמח במעבד מזון להוסיף סוכר 1/2 כוס + 1 חלמון ולהמשיך לערבב ולהוסיף 1 וניל .
להוציא ממעבד מזון לאחר היטב ולשמור בקירור.
במערבל להכניס 2 חלבונים ולהקציף היטב להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 סוכר וניל 2 1/2 כפות קורנפלור לערבב מעט ולהוסיף 1/2 אבקת אפייה.


להרכבת העוגה:
לאפות את הבצק של הפאי לאחר שרדדנו בטמפרטורה של 180 מעלות כדי שהפאי לא יתנפח להוסיף מעל נייר אפייה ועליו שעועית כך הפאי לא יעלה ויתנפח ....לאחר כ-7 דקות להוציא מהתנור ולוסיף את פלחי התפוחים ומעל להוסיף את בלילת הבצק שהוכן מחלבונים לפזר מעל שברי שקדים קלופים ולהכניס את ההרכב של העוגה בתנור למשך 15 דקות עד 20 דקות ולהשגיח עד שיקבל גוון זהוב...טעים וגם עשיר במראה....







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה