יום חמישי, 20 בספטמבר 2012

אווז בתוספת משמשים ושזיפים לחגים או לסתם ארוחה מפנקת

אווז במשמשים ושזיפים





המצרכים הדרושים:
שוקיים של אווז 
פפריקה מתוקה
1/4 כפית מלח
200 גרם משמשים
200 גרם שזיפים
50 גרם שיברי שקדים קלופים



שוקיים של אווז עם שזפים מישמשים שברי שקדים קלופים,
לנקות את שוקי האווז היטב ולהוריד את העור וגם את השומן כמה שניתן
להעביר על התבנית עם נייר אפייה לפזר מעט פלפל פפריקה אדומה,
מעט מלח ולפזר עם היד מעט מים קרים מהברז.. לאפות בתנור שחומם מראש
ל-200 מעלות כ-חצי שעה משני צדדים .
להשרות במים קרים את השיזף המגולען ואת מישמש כשעתיים.
לאחר חצי שעה של טיגון להוסיף לשוקיים את המישמשים והשיזפים ושיברי
שקדים להשאיר בתנור עוד כ- 10 דקות ולהגיש חם...ארוחה חגיגית וגם מאוד
עשירה שבהחלט מתאימה לחג ניתן להגיש עם דלעת ארמונית כתוספת או אורז מבושל בצד...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה